Retourneren

Retouren
Volgens ons beleid kan je binnen 14 dagen retourneren. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we je helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Om je retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of een aankoopbewijs nodig.
Stuur de aankoop niet terug naar de fabrikant in geval van Bear of Melano.

Restituties
Zodra je retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te melden dat we jouw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van jouw terugbetaling.
Als deze wordt goedgekeurd, wordt de terugbetaling verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een creditering toegepast op je bankrekening, credit kaart of oorspronkelijke betaalmethode.

Te late of ontbrekende terugbetalingen
Als je nog geen teruggave hebt ontvangen, controleert dan eerst je bankrekening opnieuw.
Neem vervolgens contact op met je bank of creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat jouw terugbetaling officieel wordt geboekt.
Neem contact met ons op via biezoe@gmail.com als je dit alles hebt gedaan en je de teruggave nog niet hebt ontvangen.

Uitverkoopitems
Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen uitverkoopartikelen niet worden terugbetaald.

Ruilen
We vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde item, stuur ons dan een e-mail op biezoe@gmail.com en stuur je item naar: Wyckerbrugstraat 47 6221 EB Maastricht

Geschenken
Als het artikel is gemarkeerd als cadeau bij aankoop en rechtstreeks naar jou is verzonden, dan ontvangt je een cadeaubon voor de waarde van de retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, ontvangt je een cadeaubon.

Als het artikel bij aankoop niet als cadeau is gemarkeerd, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft verzonden om later aan je te geven, dan sturen wij een terugbetaling naar de cadeaugever en zal hij of zij erachter komend dat je het item retour stuurt.

Verzending
Om je product te retourneren, moet je het product opsturen naar: Wyckerbrugstraat 47 6221 EB Maastricht


Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van je eigen verzendkosten voor het retourneren van het artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van retourzending van jouw terugbetaling afgetrokken.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die jouw geruilde product nodig heeft om je te bereiken variëren.

Als je een artikel van meer dan € 80 verzendt, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we jouw geretourneerde artikel ontvangen.